MØD BJARNE

Home / MØD BJARNE

MØD BJARNE

Bjarne er en af Dagtilbuddet Strødammens stam-medlemmer. Han er kommet her i de sidste fem år, og fortæller han har det bedst, hvis han kan komme hver dag. Det kommer dog an på helbredet. Det fortæller han en  fredag efter frokost, hvor jeg fik jeg en lille sludder med ham om hans oplevelser her på Dagtilbuddet.

Ofte sidder han inde ved computeren, og som han selv udtrykker det:

 

Det havde jeg aldrig troet skulle ske for mig, at jeg igen kunne komme til at sidde ved skærmen. Det lærer jeg aldrig!

 

Men det gjorde han, og det betyder meget for ham at have mulighed for at deltage i den aktivitet.

 

Træning er også en af hans andre favoritter. Ved næsten hver besøg er han inde og hive i trænings maskinerne, da det at holde sig i stærk fysisk form, altid har betydet meget for ham. 

Derudover er han også glad for at kunne få ordnet sine fødder hver sjette uge, for slet ikke at nævne de mange udflugter ud af huset. Det giver ham mulighed for både at se og prøve noget andet. Senest har han været med i Snoezelhuset i Helsingør, hvor han fandt ro i kuglesengen med kugledynen. Som han opsummerer:

Det er faktisk ret fantastisk, hvor meget jeg får ud af at komme her. 

Leave a Comment