MØD PERNILLE

Home / MØD PERNILLE

pernille3

 

Pernille kommer hver tirsdag, torsdag og fredag. Det har hun gjort i det sidste halvandet år. En fredag eftermiddag sætter jeg mig med hende, for at høre om hendes oplevelser på Dagtilbuddet Strødammen.

 

Hun fortæller:

 

På grund af en lille hjerneskabe kan jeg ikke arbejde på normal vis. Så det er et godt sted at komme hen, og være social og ikke mindst, at have noget at stå op til. Her er rigtig hyggeligt, og jeg taler med mange i løbet af dagen. Det bliver til nogle gode snakke, hvor vi taler om stort og småt.

 

Personalet er også godt at tale med, med hvem jeg kan få gode råd. For eksempel i dag, kunne August hjælpe mig med at få styr på kablerne til mit tv derhjemme, så jeg nu kan komme hjem og sætte dem korrekt sammen. 

 

Derudover er det også rigtig dejligt at kunne spise her. Det er ganske enkelt noget godt mad.

 

Pernille ser lidt eftertænksom ud, da vi kan høre at der er gang i træningsmaskinerne inden ved siden af. 

 

Og jeg burde vel nok gå ind til fysioterapien og få rørt mig lidt. Haha. Men Snoezelturene er gode, ligesom de andre ture ud af huset også er rart. 

Leave a Comment