VÆRKSTEDER

Home / AKTIVITETER / VÆRKSTEDER

Hver dag åbner vi værksteder, hvor du kan fordybe dig i sparring med en professionel timelærer. Vi tilbyder blandt andet musik, maleri, kultur, glasmaling, computer og smykkedesign. Det er en stor del af vores hverdag netop at have mulighed for at udøve den ene eller anden form for praksis under kyndig vejledning. Men der er selvfølgelig også god plads og tid til at slappe af, læse avis, se TV, tale med andre medlemmer eller spille spil. Når der altså er plads ved spilbordet, for der er mange om budet.


MUSIK

TIRSDAG
Hver tirsdag eftermiddag samles man til musik med Marianne  ved roret. Her kan du bestille musik du gerne vil lytte til, og synge med i den fællessang som Marianne dirigerer. 

SØLVSMYKKER

ONSDAG
Vi har et sølvværksted, hvor man kan fremstille smykker i ægte sølv, armbånd, halskæder o.l.

KUNST OG KULTUR

TIRSDAG OG FREDAG
Hver tirsdag kan du dykke ned i din egen skabelse af kunst, eller gå på opdagelse i andres kunst. Vi spænder fra maleri, musik, film til undersøgelse af kultur i andre lande. Alt sammen vejledes af billedkunstner Matvey. Nogle gange tager vi også på museums

COMPUTER CAFE

FREDAG
Der står  computere til rådighed. På dem kan der spilles spil, skrives breve og surfe på internettet.

Hver fredag er Mia i computercafeen, hvor du kan få hjælp og vejledning til alt det digitale. Lige fra at logge ind med NemID, til opdateringer af mobil telefoner og Ipads.

MALING

TIRSDAG OG FREDAG
På malerværkstedet er der mulighed for at arbejde med finere hobbyarbejde, såsom stofmaling, broderi, strik, syning, silkemaling og m.m.

Derudover laver vi ting som har med årstiden at gøre, f.eks. juledekorationer, fastelavnsris o.l.

GLASMALING
MANDAG OG TORSDAG

Vi har længe haft en tradition med at male på glas, og vi transformerer blandt andet vaser, glas, og lysestager til de smukkeste kunstværker.