HVEM ER VI

Home / HVEM ER VI

HVEM ER VI?

 

Dagtilbuddet Strødammen er et aktivitets- og samværstilbud til fysisk handicappede mellem 18 og 65 år.

Dagtilbuddet Strødammen er målrettet voksne brugere som er senhjerneskadede, typisk pga. en blodprop eller en hjerneblødning. De fleste medlemmer har haft et “normalt liv” bag sig og har derfor en ny livssituation at skulle forholde sig til. Medlemmerne bor som udgangspunkt i selvstændig bolig, men en del kommer også fra botilbud.

 

DIGITAL CAMERA

Foto fra en social dag ude på terrasen

 

VI FORSØGER AT SKABE:

Et udviklende miljø, hvor der gennem socialt samvær er mulighed for at skabe netværk til ligesindede 

Udvikling af den enkeltes livskompetencer

Koordinering og afklaring af sager mellem pårørende, bosted og kommune

 

Målet for Dagtilbuddet, er at skabe grobund for accept og respekt for den enkelte bruger, samt udvikle den enkeltes kompetencer.

 

Vi forsøger at skabe en god atmosfære og stemning præget af liv og aktiviteter. Desuden forsøger vi, at give medlemmerne en meningsfuld hverdag og dermed øget livskvalitet for den enkelte.

 

Dagtilbuddet tilbyder motion, talepædagog, EDB undervisning, glas maling, fodterapeut, frisør, div. hobbybetonede aktiviteter, samt motionshold, gåture, sang osv.

 

Derudover har vi vores egen bus, som vi bruger til ture til skov, strand, museer etc. 

 

Vi har vores eget køkken, og vi sætter stor pris på et godt måltid mad. Derfor er der ansat en kok som laver god mad fra bunden. Køkkenet har også været igennem forløb Københavns Madhus – operation “Køkkenløft”.