MADPLAN

Home / MADPLAN
kokken3

Vibeke og Finn forbereder mørbrad. Hver dag forberedes der mad til alle medlemmer. Køkkenet summer og dufter, og er omdrejningspunkt for både den gode smag og den gode samtale.

 

 

August  2018
 

  • Onsdag d. 1. / Fisk

  • Torsdag d. 2. / Æggekage

  • Fredag d. 3. /  Æggekage

  • Lørdag d. 4. / Lukket

  • Søndag d. 5./ Lukket

  • Mandag d. 6. / Kyllingesalat med urter (Vietnamesisk inspireret)

  • Tirsdag d. 7. / Kyllingesalat med urter (Vietnamesisk inspireret)

  • Onsdag d. 8. / Forloren hare, surt og kartofler

  • Torsdag d. 9. / Forloren hare, surt og kartofler

  • Fredag d. 10. /  Overraskelse

  • Lørdag d. 11. / Lukket

  • Søndag d. 12. / Lukket

  • Mandag d. 13. / Noget med kylling

  • Tirsdag d. 14. / Noget med kylling

  • Onsdag d. 15. / Pølser og kartoffelsalat

  • Torsdag d. 16. / Store badedag

  • Fredag d. 17. /  Overraskelse

  • Lørdag d. 18. / Lukket

  • Søndag d. 19. /Lukket

  • Mandag d. 20. / Mexicansk inspireret oksekød, majs og lime

  • Tirsdag d. 21. / Mexicansk inspireret oksekød, majs og lime

  • Onsdag d. 22. / Krebinet med sommergrønt

  • Torsdag d. 23. / Vegetar dag

  • Fredag d. 24. /  Vegetar dag

  • Lørdag d. 25. / Lukket

  • Søndag d. 26. /Lukket

  • Mandag d. 27. / Overraskelse

  • Tirsdag d. 28. / Krebinet med sommergrønt

  • Onsdag d. 29. / Krebinet med sommergrønt

  • Torsdag d. 30. / Stegt flæsk og persillesovs


  • Fredag d. 31. / Stegt flæsk og persillesovs

 

 

Spontane ture ud af huset, når vejret tillader det.

kokken4

Vibeke i gang med at forberede helstegt pattegris til  festdag på Strødammen