MADPLAN

Home / MADPLAN
kokken3

Vibeke og Finn forbereder mørbrad. Hver dag forberedes der mad til alle medlemmer. Køkkenet summer og dufter, og er omdrejningspunkt for både den gode smag og den gode samtale.


 


 MARTS 2019


  • Fredag d. 1. / Spaghetti med kødboller

     

  • Lørdag d. 2. / Lukket

     

  • Søndag d. 3. / Lukket

     

  • Mandag d. 4. /  Kylling

     

  • Tirsdag d. 5. / Kalvelever med spinat og fløde

     

  • Onsdag d. 6. / Overraskelse

     

  • Torsdag d. 7. / Vegetardag

     

  • Fredag d. 8. / Supper

     

  • Lørdag d. 9. / Lukket

     

  • Søndag d. 10. / Lukket

     

  • Mandag d. 11. / Flæskesteg

     

  • Tirsdag d. 12. / Fisk

     

  • Onsdag d. 13. / Fisk

     

  • Torsdag d. 14. / Pasta med masser af ost og andet godt

     

  • Fredag d. 15. / Pasta med masser af ost og andet godt

     

  • Lørdag d. 16. / Lukket

  • Søndag d. 17. / Lukket

     

  • Mandag d. 18. / Kylling

     

  • Tirsdag d. 19. / Vegetar

     

  • Onsdag d. 20. / Hakkebøf

     

  • Torsdag d. 21. / Frikadeller med spidskål

     

  • Fredag d. 22. /  Frikadeller med spidskål

     

  • Lørdag d. 23. / Lukket

     

  • Søndag d. 24. / Lukket

     

  • Mandag d. 25. / Indisk okse-karry yoghurt og ris

     

  • Tirsdag d. 26. / Suprise

  • Onsdag d. 27. / Kalvelever med spinat og fløde


  • Torsdag d. 28. / Fisk

  • Fredag d. 29 / Fisk

  • Lørdag d. 30. / Lukket

  • Søndag d. 31. / Lukket


Spontane ture ud af huset, når vejret tillader det.