MADPLAN

Home / MADPLAN
kokken3

Vibeke og Finn forbereder mørbrad. Hver dag forberedes der mad til alle medlemmer. Køkkenet summer og dufter, og er omdrejningspunkt for både den gode smag og den gode samtale.


JANUAR 2019


  • Tirsdag d. 1. / Lukket / Nytårsdag 
  • Onsdag d. 2. / Surprise
  • Torsdag d. 3. / Krebinetter med spidskål og kartofler
  • Fredag d. 4. /  Krebinetter med spidskål og kartofler
  • Lørdag d. 5. / Lukket
  • Søndag d. 6. / Lukket
  • Mandag d. 7. / Forloren hare med bådkartofler og grøntsager
  • Tirsdag d. 8. / Forloren hare med bådkartofler og grøntsager
  • Onsdag d. 9. / Fisk
  • Torsdag d. 10. / Fisk
  • Fredag d. 11. / Thaisuppe med kylling, kokos og grøntsager
  • Lørdag d. 12. / Lukket
  • Søndag d. 13. /  Lukket
  • Mandag d. 14. / Kylling, ris og grøntsager
  • Tirsdag d. 15. / Kylling, ris og grøntsager
  • Onsdag d. 16. / Frikadeller med kartofler og skysovs
  • Torsdag d. 17. / Frikadeller med kartofler og skysovs
  • Fredag d. 18. / Surprise
  • Lørdag d. 19. / Lukket
  • Søndag d. 20. / Lukket
  • Mandag d. 21. / Vegetarlasagne med brød
  • Tirsdag d. 22. /  Nakkekotelletter i fad med fløde og grøntsager
  • Onsdag d. 23. / Nakkekotelletter i fad med fløde og grøntsager
  • Torsdag d. 24. / Fisk
  • Fredag d. 25. / Fisk
  • Lørdag d. 26. / Lukket 
  • Søndag d. 27. / Lukket
  • Mandag d. 28. / Pasta, bacon, grøntsager, citron, fløde
  • Tirsdag d. 29. / Suppe, nudler, kylling, grønstager
  • Onsdag d. 30. / Mexicanske dage – oksekød, avokado, lime
  • Torsdag d. 31. / Mexicanske dage – oksekød, avokado, lime



Spontane ture ud af huset, når vejret tillader det.