MADPLAN

Home / MADPLAN
kokken3

Vibeke og Finn forbereder mørbrad. Hver dag forberedes der mad til alle medlemmer. Køkkenet summer og dufter, og er omdrejningspunkt for både den gode smag og den gode samtale.

 

JUNI  2018

  • Fredag d. 1. / Overraskelse

  • Lørdag d. 2. / Lukket

  • Søndag d. 3. /  Lukket

  • Mandag d. 4. / Lukket – pædagogisk dag

  • Tirsdag d. 5./ Lukket – grundlovsdag

  • Onsdag d. 6. / Vegetardag

  • Torsdag d. 7. / Fisk

  • Fredag d. 8. / Fisk

  • Lørdag d. 9. / Lukket

  • Søndag d. 10. /  Lukket

  • Mandag d. 11. / Kyllingelår

  • Tirsdag d. 12. / Kyllingelår

  • Onsdag d. 13. / Skovtur

  • Torsdag d. 14. / Skovtur

  • Fredag d. 15. / Fælles maddag

  • Lørdag d. 16. / Lukket

  • Søndag d. 17. /  Lukket

  • Mandag d. 18. / Overraskelse

  • Tirsdag d. 19. / Fisk

  • Onsdag d. 20. / Fisk

  • Torsdag d. 21. / Krebinet med sommergrønt

  • Fredag d. 22. / Krebinet med sommergrønt

  • Lørdag d. 23. / Lukket

  • Søndag d. 24. /  Lukket

  • Mandag d. 25. / Kylling med grønt og sommerdressing

  • Tirsdag d. 26. / Stegt flæsk med paprikadressing og gurkemeje salat

  • Onsdag d. 27. / Stegt flæsk med paprikadressing og gurkemeje salat

  • Torsdag d. 28. / Kalvelever

  • Fredag d. 29. / Kold salat med æg og rejer

  • Lørdag d. 30. /Lukket

 

Spontane ture ud af huset, når vejret tillader det.

kokken4

Vibeke i gang med at forberede helstegt pattegris til  festdag på Strødammen