MADPLAN

Home / MADPLAN
kokken3

Vibeke og Finn forbereder mørbrad. Hver dag forberedes der mad til alle medlemmer. Køkkenet summer og dufter, og er omdrejningspunkt for både den gode smag og den gode samtale.

 


 


JANUAR  2018

  • Onsdag d. 31. / Overraskelse

 

 

FEBRUAR  2018

  • Torsdag d. 1. / Musaka

  • Fredag d. 2. / Musaka

  • Lørdag d. 3. /  Lukket

  • Søndag d. 4. / Lukket

  • Mandag d. 5./ Boller i karry

  • Tirsdag d. 6. / Boller i karry

  • Onsdag d. 7. / Kylling i rødvin

  • Torsdag d. 8. / Stegt flæsk

  • Fredag d. 9. / Stegt flæsk

  • Lørdag d. 10. /  Lukket

  • Søndag d. 11. / Lukket

  • Mandag d. 12. / Frikadeller med spidskål

  • Tirsdag d. 13. / Fisk

  • Onsdag d. 14. / Fisk

  • Torsdag d. 15. / Vegetardag – måske selleribøf med smørsovs, kapers og citron

  • Fredag d. 16. / Vegetardag – måske selleribøf med smørsovs, kapers og citron

  • Lørdag d. 17. /   Lukket

  • Søndag d. 18. /Lukket

  • Mandag d. 19. / Hakkebøf á la beof Lindstrøm

  • Tirsdag d. 20. / Hakkebøf á la beof Lindstrøm

  • Onsdag d. 21. / Fisk

  • Torsdag d. 22. / Græsk lam, feta, fladbrød og tzakiki

  • Fredag d. 23. / Græsk lam, feta, fladbrød og tzakiki

  • Lørdag d. 24. /   Lukket

  • Søndag d. 25. /Lukket

  • Mandag d. 26. / Indisk inspireret mad

  • Tirsdag d. 27. /Indisk inspireret mad

  • Onsdag d. 28. / Medister med surt

 

Spontane ture ud af huset, når vejret tillader det.

 

 

kokken4

Vibeke i gang med at forberede helstegt pattegris til  festdag på Strødammen